Publikavimo data: 2024-06-15
Kruopos su konservuotais šprotais ir petražolėmis
Šis patiekalas puikiai tinka ne tik užkandžiams, bet ir šventiniam stalui. Patiekalą paruošti gana paprasta, tačiau tai neturi įtakos skoniui. Česnakai puikiai dera su majonezu, suteikdami šiek tiek pikantiškumo kiekvienam skrebučiui.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite smulkiai tarkuotą sūrį ir majonezą. Šiuo padažu aptepkite kiekvieną skrebučio riekelę. Jei norite, į šį padažą galite įberti druskos arba pipirų.
Žingsnis 2
Supjaustykite agurkus ir pomidorus plonais griežinėliais ir uždėkite po vieną ant kiekvienos skrebučio riekelės. Iš šprotų išpilkite aliejų. Ant kiekvieno skrebučio uždėkite po vieną žuvį. Patiekalas paruoštas.
Kategorijos