Publikavimo data: 2024-05-15
Kruopos su uogomis
Žingsnis 1
Kvietinę duoną supjaustykite keliomis riekelėmis. Vienai porcijai reikia 2 riekelių. Todėl duoną supjaustykite į lyginį skaičių riekelių.
Žingsnis 2
Paimkite dvi gilias lėkštes. Vienoje iš jų sumaišykite uogas ir cukrų. Į kitą lėkštę įmuškite vištos kiaušinį ir išplakite jį iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Ant kvietinės duonos riekelės užtepkite uogų su cukrumi. Taip pat uždenkite duoną taip, kad uogų sluoksnis būtų viduryje.
Žingsnis 4
Gautą uogų sumuštinį pamerkite į pieną, o tada į kiaušinį.
Žingsnis 5
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite duoną su uogų įdaru. Kepkite duoną iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kategorijos