Publikavimo data: 2025-08-18
Kystybye su bulvėmis
Skanus patiekalas, kuriam pagaminti reikia nedaug pastangų.
Žingsnis 1
Paruoškite bulvių košę įdarui. Nulupkite bulves ir svogūnus. Įberkite druskos. Virkite apie 15-20 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Tuo tarpu paruoškite tešlą. Sumaišykite vandenį, 1 arbatinį šaukštelį druskos, 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus ir miltus. Užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į dešrą ir padalykite į vienodas dalis. Man gavosi 16 gabaliukų.
Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite iki maždaug 20 cm skersmens.
Žingsnis 5
Kepkite ant sausos keptuvės maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 6
Lavašas paruoštas.
Žingsnis 7
Grįžkime prie faršo. Nusausinkite bulves, įdėkite sviesto, pieno ir pipirų. Sutrinkite bulves, kad gautumėte bulvių košę.
Žingsnis 8
Įdarą sudėkite ant pitos ir uždenkite.
Žingsnis 9
Apkepkite kystybye augaliniame aliejuje iš abiejų pusių. Galite tiesiog iš abiejų pusių nekepti.
Kategorijos