Publikavimo data: 2025-08-18
Kystybye užkandžiui
Labai skanus ir sotus patiekalas, kuris tinka pusryčiams, pietums ir vakarienei.
Žingsnis 1
Įdarui bulves nulupkite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Kai bulvės bus paruoštos, sutrinkite jas ir įdėkite sviesto. Tyrė neturi būti skysta. Palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškime tešlą. Mėgstu choux tešlą, pagamintą verdančiame vandenyje. Persijokite miltus į dubenį.
Žingsnis 3
Į dubenį su vandeniu įberkite druskos ir išmaišykite. Vanduo turi būti labai karštas.
Žingsnis 4
Į miltus supilkite karštą vandenį. Įpilkite augalinio aliejaus. Kol mišinys karštas, minkykite šaukštu. Kai atvės, minkykite rankomis.
Žingsnis 5
Gaunama minkšta, elastinga tešla.
Žingsnis 6
Iš tešlos iškočiokite nedidelį rutuliuką plonu sluoksniu.
Žingsnis 7
Ant vienos pusės tešlos užtepkite bulvių košės.
Žingsnis 8
Uždenkite kita tešlos puse, stipriai prispausdami kraštus. Kepkite ant įkaitintos keptuvės. Galite kepti augaliniame aliejuje, aš kepu ant sausos keptuvės.
Kategorijos