Publikavimo data: 2025-08-20
Lengvi meduoliai su imbieru
Kaip pasigaminti meduolių pagal geriausias Europos tradicijas ir negaišti laiko? Išbandykite kepti klasikinį šio gardaus skanėsto variantą. Jį galima patobulinti riešutais, cukruotais vaisiais ir įspūdingais papuošimais. Imbierinių meduolių receptas leis jums kartu su vaikais iškepti minkštas ir kvapnias figūrėles namuose šeimos šventei. Tradiciniai imbieriniai pyragėliai yra minkšti ir skanūs, dėl tešloje esančio medaus jie ilgai negenda.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus ingredientus ir užminkykite tešlą. Tešla turi būti elastinga.
Žingsnis 2
Suvyniokite tešlą į ritinį ir padalykite į 6 lygias dalis. Meduolius šiek tiek paspauskite delnu arba plačiu peiliu.
Žingsnis 3
Meduolius sudėkite į atitinkamo dydžio formą ant kepimo popieriaus. Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 10 minučių (kol paruduos).
Žingsnis 4
Išdėliokite meduolius ir patiekite kartu su pienu. Mėgaukitės!
Kategorijos