Lengvi meduoliai su imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Lengvi meduoliai su imbieru

Kaip pasigaminti meduolių pagal geriausias Europos tradicijas ir negaišti laiko? Išbandykite kepti klasikinį šio gardaus skanėsto variantą. Jį galima patobulinti riešutais, cukruotais vaisiais ir įspūdingais papuošimais. Imbierinių meduolių receptas leis jums kartu su vaikais iškepti minkštas ir kvapnias figūrėles namuose šeimos šventei. Tradiciniai imbieriniai pyragėliai yra minkšti ir skanūs, dėl tešloje esančio medaus jie ilgai negenda.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
50 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Lengvi meduoliai su imbieru Žingsnis 1
Sumaišykite visus ingredientus ir užminkykite tešlą. Tešla turi būti elastinga.

Žingsnis 2

Lengvi meduoliai su imbieru Žingsnis 2
Suvyniokite tešlą į ritinį ir padalykite į 6 lygias dalis. Meduolius šiek tiek paspauskite delnu arba plačiu peiliu.

Žingsnis 3

Lengvi meduoliai su imbieru Žingsnis 3
Meduolius sudėkite į atitinkamo dydžio formą ant kepimo popieriaus. Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 10 minučių (kol paruduos).

Žingsnis 4

Lengvi meduoliai su imbieru Žingsnis 4
Išdėliokite meduolius ir patiekite kartu su pienu. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos