Publikavimo data: 2025-08-21
Mango lassi su muskato riešutu
Indijoje labai populiarus mangų lassi. Gėrimas gaminamas iš vaisių minkštimo ir jogurto. Tinka bet koks mangas - šviežias, šaldytas ar konservuotas. Pageidautina vartoti riebų jogurtą, tada lassi bus sotesnis. Kardamonas ir muskato riešutas suteiks gėrimui pikantiškų natų - reikia tik po nedidelį žiupsnelį kiekvieno iš jų.
Žingsnis 1
Paruoškite vaisius. Perpjaukite mangą pusiau, išimkite kauliuką, nulupkite odelę ir supjaustykite minkštimą atsitiktinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite gėrimą. Sumaišykite vaisių gabalėlius su natūraliu jogurtu ir pienu. Įberkite žiupsnelį muskato riešuto. Stipriai suplakite.
Kategorijos