Morkų ir burokėlių sultys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Morkų ir burokėlių sultys

Siūlome mėgautis šviežiomis, sveikomis morkų ir burokėlių sultimis. Šių šakniavaisių nektaras yra sodraus ir intensyvaus skonio. Sultys yra ne tik nepamirštamo skonio, bet ir naudingos. Morkų ir burokėlių sultys naudingos tiems, kurie veda sportišką gyvenimo būdą. Specialistai jas rekomenduoja širdies ir kraujagyslių ligų profilaktikai ir imunitetui stiprinti. Be to, šis gėrimas lėtina senėjimo procesą ir užkerta kelią lėtinių ligų vystymuisi.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
41 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Morkų ir burokėlių sultys Žingsnis 1
Burokėlius ir morkas nulupkite ir supjaustykite gabalėliais, kad tilptų į sulčiaspaudę.

Žingsnis 2

Morkų ir burokėlių sultys Žingsnis 2
Perleiskite visas daržoves per sulčiaspaudę ir galite patiekti sultis į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos