Publikavimo data: 2024-03-24
Obuolių ir morkų sultys
Morkų ir obuolių sultys yra sveikas, natūralus gėrimas visai šeimai. Namuose paruoštose vaisių ir daržovių sultyse yra daug vitaminų ir naudingų elementų. Skirtingai nei pirktinėse, jose nėra cheminių medžiagų, cukraus ir kenksmingų priedų. Šis gėrimas bus gardus pietų ar vakarienės priedas, visus džiugins sultingu aromatu ir ryškiu skoniu.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite apskritimais. Iš obuolių pašalinkite šerdį ir supjaustykite mažais griežinėliais. Jei norite, obuolius nulupkite.
Žingsnis 2
Obuolius ir morkas po vieną pertrinkite sulčiaspaude arba blenderiu. Iš anksto nuspręskite, kokio tirštumo sultis norite gauti - su minkštimu ar be jo.
Žingsnis 3
Įmaišykite šiek tiek gautų sulčių ir supilkite į stiklines. Papuoškite šviežios mėtos šakele. Papuošimui galite naudoti šviežių vaisių skilteles ir kokteilių šiaudelius. Prieš patiekdami sultis atšaldykite šaldytuve.
Kategorijos