Obuolių ir morkų sultys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Obuolių ir morkų sultys

Morkų ir obuolių sultys yra sveikas, natūralus gėrimas visai šeimai. Namuose paruoštose vaisių ir daržovių sultyse yra daug vitaminų ir naudingų elementų. Skirtingai nei pirktinėse, jose nėra cheminių medžiagų, cukraus ir kenksmingų priedų. Šis gėrimas bus gardus pietų ar vakarienės priedas, visus džiugins sultingu aromatu ir ryškiu skoniu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
44 kcal.
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių ir morkų sultys Žingsnis 1
Morkas supjaustykite apskritimais. Iš obuolių pašalinkite šerdį ir supjaustykite mažais griežinėliais. Jei norite, obuolius nulupkite.

Žingsnis 2

Obuolių ir morkų sultys Žingsnis 2
Obuolius ir morkas po vieną pertrinkite sulčiaspaude arba blenderiu. Iš anksto nuspręskite, kokio tirštumo sultis norite gauti - su minkštimu ar be jo.

Žingsnis 3

Obuolių ir morkų sultys Žingsnis 3
Įmaišykite šiek tiek gautų sulčių ir supilkite į stiklines. Papuoškite šviežios mėtos šakele. Papuošimui galite naudoti šviežių vaisių skilteles ir kokteilių šiaudelius. Prieš patiekdami sultis atšaldykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos