Maroko punšas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Maroko punšas

Maroko punšas - tai aštrus gėrimas, patiekiamas karštas. Paprastai punšui gaminti naudojamas apelsinų minkštimas ir laimo sultys, tačiau šiam marokietiško punšo receptui namuose naudokite griežinėliais supjaustytą apelsiną ir citrinos sultis. Klasikinis šio gėrimo prieskonių mišinys yra cinamonas, kardamonas, kalendra ir gvazdikėliai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Maroko punšas Žingsnis 1
Paruoškite punšą. Sumaišykite pusę apelsino griežinėlių, tarkuotą imbierą, cukrų ir prieskonius, supilkite arbatą ir išmaišykite. Pastatykite gėrimą ant silpnos ugnies. Prieš užvirdami į gėrimą supilkite likusias apelsinų ir citrinų sultis ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos