Publikavimo data: 2025-08-17
Mažieji meduoliai
Imbieriniai meduoliai yra labai skanus ir gerai žinomas Naujųjų metų skanėstas. Kepimas pripildys jūsų namus stebuklingo prieskonių aromato, o imbierinių meduolių su karšta arbata skonis sušildys šaltą žiemos šaltį. Šiame recepte meduoliai meduoliai yra nedideli, jie gražiai atrodys ant stalo, be to, vizualiai bus didesni. Meduolius galima papuošti įvairių spalvų cukraus pudra. Kad būtų šventiškiau, iš tešlos išpjaukite meduolių figūrėles.
Žingsnis 1
Į aliejų įpilkite reikiamą kiekį medaus. Tada cinamoną, imbierą ir muskatą. Viską gerai išmaišykite. Įmuškite kiaušinį ir vėl išmaišykite. sumaišykite raugą su miltais ir įmaišykite į paruoštą mišinį. Išminkykite tvirtą tešlą. Ji neturėtų lipti prie rankų. Įdėkite tešlą į maistinę plėvelę 15-20 minučių.
Žingsnis 2
Tada patepkite stalą augaliniu aliejumi ir iškočiokite tešlą 5-6 mm storio sluoksniu. Iš tešlos išpjaukite nedidelius apskritimus. Suformuokite meduoliukus.
Žingsnis 3
Ištepkite formą aliejumi ir perkelkite meduolius į formą.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite, kol iškeps.
Kategorijos