Mažieji meduoliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mažieji meduoliai

Imbieriniai meduoliai yra labai skanus ir gerai žinomas Naujųjų metų skanėstas. Kepimas pripildys jūsų namus stebuklingo prieskonių aromato, o imbierinių meduolių su karšta arbata skonis sušildys šaltą žiemos šaltį. Šiame recepte meduoliai meduoliai yra nedideli, jie gražiai atrodys ant stalo, be to, vizualiai bus didesni. Meduolius galima papuošti įvairių spalvų cukraus pudra. Kad būtų šventiškiau, iš tešlos išpjaukite meduolių figūrėles.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
366 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
55 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.83/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Mažieji meduoliai Žingsnis 1
Į aliejų įpilkite reikiamą kiekį medaus. Tada cinamoną, imbierą ir muskatą. Viską gerai išmaišykite. Įmuškite kiaušinį ir vėl išmaišykite. sumaišykite raugą su miltais ir įmaišykite į paruoštą mišinį. Išminkykite tvirtą tešlą. Ji neturėtų lipti prie rankų. Įdėkite tešlą į maistinę plėvelę 15-20 minučių.

Žingsnis 2

Mažieji meduoliai Žingsnis 2
Tada patepkite stalą augaliniu aliejumi ir iškočiokite tešlą 5-6 mm storio sluoksniu. Iš tešlos išpjaukite nedidelius apskritimus. Suformuokite meduoliukus.

Žingsnis 3

Mažieji meduoliai Žingsnis 3
Ištepkite formą aliejumi ir perkelkite meduolius į formą.

Žingsnis 4

Mažieji meduoliai Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos