Publikavimo data: 2025-08-18
Mažieji meduoliai meduoliai ant alyvuogių aliejaus
Imbieriniai meduoliai yra labai skanus ir gerai žinomas Naujųjų metų skanėstas. Kepimas pripildys jūsų namus stebuklingo prieskonių aromato, o imbierinių meduolių su karšta arbata skonis sušildys šaltą žiemos šaltį. Patiekite meduolius pagal mūsų receptą ant šventinio stalo, visi svečiai jais bus sužavėti. Meduolius galite papuošti įvairiaspalviu cukraus pudra, taip jie taps dar elegantiškesni ir šventiškesni. Gero apetito
Žingsnis 1
Sumaišykite visus sausus ingredientus. cinamoną, imbierą ir miltus. Visą mišinį persijokite, tada suberkite kepimo miltelius. Kiaušinį su cukrumi išplakite iki standžių putų. Įpilkite reikiamą kiekį medaus, išmaišykite. Tada sujungkite sausus ir skystus ingredientus ir užminkykite tešlą. Ji bus šiek tiek lipni prie rankų. Įdėkite tešlą į maistinę plėvelę 30 minučių į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą 5-6 mm storio sluoksniu ir patepkite stalą aliejumi. Iš tešlos išpjaukite nedidelius apskritimus ir suformuokite meduolius.
Žingsnis 3
Ištepkite formą aliejumi ir perkelkite meduolius į formą.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 10-15 minučių. Išėmę iš orkaitės, meduoliai bus labai minkšti. Atvėsę jie taps traškesni. Jei mėgstate traškesnius meduolius, palikite juos orkaitėje 15-20 minučių.
Kategorijos