Medaus ir cinamono meduolių tešla pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Medaus ir cinamono meduolių tešla

Naminiai meduoliai patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams, ypač todėl, kad juos gali gaminti visa šeima. Šio deserto tešlos receptas nėra sudėtingas, o visus ingredientus galima įsigyti. Meduoliai bus puikus ir gražus saldžiojo stalo papildymas per bet kokią šventę, juos galima įteikti kaip skanią dovaną, papuošti eglutę ir tortą. Individualus meduolių puošimas ar dažymas suteiks desertui išskirtinumo ir padės maloniai praleisti laiką su visa šeima.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
399 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
52 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Medaus ir cinamono meduolių tešla Žingsnis 1
Pradėkite minkyti tešlą. Dubenyje plaktuvu sumaišykite persijotus kvietinius miltus, grūdėtąjį cukrų, raugą, imbierą ir cinamoną. Mažu greičiu įjungę maišytuvą išsukite ištirpintą sviestą su vištos kiaušiniu ir medumi.

Žingsnis 2

Medaus ir cinamono meduolių tešla Žingsnis 2
Meduolių tešlą pakaitinkite iki virimo temperatūros. Palaipsniui įmaišykite sausus ingredientus ir išminkykite elastingą tešlą. Uždenkite maistine plėvele ir atvėsinkite 2 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos