Publikavimo data: 2024-06-24
Medaus ir cinamono meduolių tešla
Naminiai meduoliai patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams, ypač todėl, kad juos gali gaminti visa šeima. Šio deserto tešlos receptas nėra sudėtingas, o visus ingredientus galima įsigyti. Meduoliai bus puikus ir gražus saldžiojo stalo papildymas per bet kokią šventę, juos galima įteikti kaip skanią dovaną, papuošti eglutę ir tortą. Individualus meduolių puošimas ar dažymas suteiks desertui išskirtinumo ir padės maloniai praleisti laiką su visa šeima.
Žingsnis 1
Pradėkite minkyti tešlą. Dubenyje plaktuvu sumaišykite persijotus kvietinius miltus, grūdėtąjį cukrų, raugą, imbierą ir cinamoną. Mažu greičiu įjungę maišytuvą išsukite ištirpintą sviestą su vištos kiaušiniu ir medumi.
Žingsnis 2
Meduolių tešlą pakaitinkite iki virimo temperatūros. Palaipsniui įmaišykite sausus ingredientus ir išminkykite elastingą tešlą. Uždenkite maistine plėvele ir atvėsinkite 2 valandas.
Kategorijos