Medaus skonio imbieriniai meduoliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Medaus skonio imbieriniai meduoliai

Meduoliai pagal šį receptą būna minkšti, o malonus medaus kvapas ir skonis nepalieka abejingų. Puikus desertas prie arbatos.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
299 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
50 g

Ingredientai (7)

Porcijos
4
250.00 ml
200.00 g
1.00 a.š.
100.00 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Medaus skonio imbieriniai meduoliai Žingsnis 1
Supilkite kefyrą į gilų dubenį. Sudėkite kiaušinius ir cukrų. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Medaus skonio imbieriniai meduoliai Žingsnis 2
Sudėkite medų ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Medaus skonio imbieriniai meduoliai Žingsnis 3
Dalimis suberkite miltus ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 4

Medaus skonio imbieriniai meduoliai Žingsnis 4
Suformuokite meduolius. Dešrą iškočiokite ir supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 5

Medaus skonio imbieriniai meduoliai Žingsnis 5
Meduolius pamirkykite cukruje ir paskleiskite ant lakšto.

Žingsnis 6

Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai