Medaus skonio imbieriniai meduoliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Medaus skonio imbieriniai meduoliai

Meduoliai pagal šį receptą būna minkšti, o malonus medaus kvapas ir skonis nepalieka abejingų. Puikus desertas prie arbatos.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
299 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
50 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Medaus skonio imbieriniai meduoliai Žingsnis 1
Supilkite kefyrą į gilų dubenį. Sudėkite kiaušinius ir cukrų. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Medaus skonio imbieriniai meduoliai Žingsnis 2
Sudėkite medų ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Medaus skonio imbieriniai meduoliai Žingsnis 3
Dalimis suberkite miltus ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 4

Medaus skonio imbieriniai meduoliai Žingsnis 4
Suformuokite meduolius. Dešrą iškočiokite ir supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 5

Medaus skonio imbieriniai meduoliai Žingsnis 5
Meduolius pamirkykite cukruje ir paskleiskite ant lakšto.

Žingsnis 6

Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos