Meduoliai ant kefyro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Meduoliai ant kefyro

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
282 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
63 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.3/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Meduoliai ant kefyro Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį ir į jį įmuškite vištos kiaušinį. Į jį įberkite cukraus.

Žingsnis 2

Meduoliai ant kefyro Žingsnis 2
Kiaušinį ir cukrų sumaišykite iki vientisos masės ir supilkite kefyrą į dubenį. Tada įmaišykite medų, kepimo miltelius, miltus ir šiek tiek saulėgrąžų aliejaus. Gerai išminkykite tešlą ir suformuokite iš jos rutulį.

Žingsnis 3

Meduoliai ant kefyro Žingsnis 3
Švarų stalą pabarstykite trupučiu miltų ir iškočiokite tešlos rutulį.

Žingsnis 4

Meduoliai ant kefyro Žingsnis 4
Iš iškočiotos tešlos iškočiokite apskritimus, naudodami apskritimą arba specialias formeles. Paimkite kepimo skardą ir išklokite ją kepimo popieriumi. Ant pergamento dėkite paruoštus tešlos apskritimus, kurie netrukus taps meduoliais!

Žingsnis 5

Meduoliai ant kefyro Žingsnis 5
Įdėkite kepimo skardą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių. Iš pradžių meduoliai bus labai minkšti, kaip sausainiai. Atvėsę meduoliai sutvirtės.

Žingsnis 6

Meduoliai ant kefyro Žingsnis 6
Kad kefyro meduoliai atrodytų dar patraukliau ir būtų dar skanesni, aptepkite juos iš anksto paruoštu cukraus pudros glajumi. Jam paruošti reikės: cukraus pudros, vanilino, citrinos rūgšties ir vištų kiaušinių baltymų. Sumaišykite šiuos ingredientus ir pagaminkite saldžią glazūrą!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos