Meduoliai ant margarino pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Meduoliai ant margarino

Margarinas gali būti puikus sviesto pakaitalas gaminant maistą, o kai kuriais atvejais jis gali būti daug sveikesnis. Jis mažiau kenkia, jei turite problemų, pavyzdžiui, antsvorio arba sergate kraujagyslių ir širdies ligomis. Ypač naudinga pirkti sojų, alyvuogių aliejaus margariną, jei rūpinatės savo sveikata. Dėl margarino jūsų kepiniai ilgiau išlaikys savo formą, mažiau trupės ir bus lengviau kurti bet kokios formos sausainius ir meduolius.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
375 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
54 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Meduoliai ant margarino Žingsnis 1
Sumaišykite vaniliną, medų, cukrų, muskatą, cinamoną ir imbierą. Sudėkite visus šiuos ingredientus ant viryklės, virkite, kol cukrus ištirps, tada suberkite sodą ir palaukite, kol susidarys putos. Kai putos susidarys, sudėkite margariną, virkite toliau, jis turėtų ištirpti. Kai tai įvyks, nuimkite mišinį nuo viryklės ir įmuškite kiaušinį, mikseriu išmaišykite tešlos konsistenciją ir tada lėtai pradėkite pilti miltus. Maišykite mišinį su miltais, kol susidarys gana tiršta ir tiršta masė. Paruoštą tešlą 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Meduoliai ant margarino Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą ir naudokite formeles sausainių formoms formuoti. Jei sausainiai prastai laikosi, įberkite daugiau miltų.

Žingsnis 3

Meduoliai ant margarino Žingsnis 3
Dėkite sausainius į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 20-30 minučių.

Žingsnis 4

Meduoliai ant margarino Žingsnis 4
Paruoštus meduolius prieš puošdami palikite pastovėti, kad galutinai sukietėtų. Po kepimo geriausia palikti juos atvėsti pusę dienos arba visą dieną.

Žingsnis 5

Meduoliai ant margarino Žingsnis 5
Kai meduoliai visiškai atvėsta, juos galima patiekti arba papuošti pagal savo fantaziją.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos