Publikavimo data: 2024-09-16
Meduoliai pradedantiesiems
Minimali kulinarinė patirtis nėra priežastis atsisakyti malonumo vaišinti artimuosius kvapniais naminiais kepiniais. Norėdami tai padaryti, turite naudoti specialiai pradedantiesiems skirtą meduolių receptą. Su užduotimi gali susidoroti kiekvienas - svarbiausia nusipirkti reikiamų produktų ir žingsnis po žingsnio laikytis instrukcijų. Meduoliai gaminami daugelyje pasaulio šalių ir vadinami įvairiais pavadinimais.
Žingsnis 1
Pradėkite minkyti tešlą. Sudėkite miltus, cinamoną, sodą ir cukrų, sumaišykite ingredientus. Sudėkite kiaušinius, medų, aliejų, maišytuvu išplakite iki vientisos masės. Supilkite apelsinų sultis, sudėkite imbierą, išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite meduolius. Tešlą paskirstykite į formeles, tešlos aukštis turi būti ne didesnis kaip 5-8 cm. Dėkite į vidurinę orkaitės dalį 15-20 minučių. Mediniu pagaliuku patikrinkite, ar kepiniai iškepę.
Kategorijos