Publikavimo data: 2025-08-20
Meduoliai su cinamonu ir imbieru
Imbierinius meduolius su cinamonu ir imbieru galima gaminti ne tik šventiniam šeimos pasimėgavimui, bet ir dovanoti Naujųjų metų, Kalėdų, gimtadienio proga, naudoti kaip valgomus eglutės žaisliukus. Meduolių receptas leis jums kartu su vaikais iškepti minkštas ir kvapnias figūrėles namuose šeimos šventei. Tradiciniai imbieriniai pyragėliai yra minkšti ir labai skanūs, dėl į tešlą įeinančio medaus jie ilgai negenda.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus ingredientus ir užminkykite tešlą. Tešla turi būti elastinga.
Žingsnis 2
Suvyniokite tešlą į ritinį ir padalykite į 6 lygias dalis. Meduolius šiek tiek paspauskite delnu arba plačiu peiliu.
Žingsnis 3
Meduolius sudėkite į atitinkamo dydžio formą ant kepimo popieriaus. Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 10 minučių (kol paruduos).
Žingsnis 4
Išdėliokite meduolius ir patiekite kartu su pienu. Mėgaukitės!
Kategorijos