Meduoliai su cinamonu ir imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Meduoliai su cinamonu ir imbieru

Imbierinius meduolius su cinamonu ir imbieru galima gaminti ne tik šventiniam šeimos pasimėgavimui, bet ir dovanoti Naujųjų metų, Kalėdų, gimtadienio proga, naudoti kaip valgomus eglutės žaisliukus. Meduolių receptas leis jums kartu su vaikais iškepti minkštas ir kvapnias figūrėles namuose šeimos šventei. Tradiciniai imbieriniai pyragėliai yra minkšti ir labai skanūs, dėl į tešlą įeinančio medaus jie ilgai negenda.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
368 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
60 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.55/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Meduoliai su cinamonu ir imbieru Žingsnis 1
Sumaišykite visus ingredientus ir užminkykite tešlą. Tešla turi būti elastinga.

Žingsnis 2

Meduoliai su cinamonu ir imbieru Žingsnis 2
Suvyniokite tešlą į ritinį ir padalykite į 6 lygias dalis. Meduolius šiek tiek paspauskite delnu arba plačiu peiliu.

Žingsnis 3

Meduoliai su cinamonu ir imbieru Žingsnis 3
Meduolius sudėkite į atitinkamo dydžio formą ant kepimo popieriaus. Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 10 minučių (kol paruduos).

Žingsnis 4

Meduoliai su cinamonu ir imbieru Žingsnis 4
Išdėliokite meduolius ir patiekite kartu su pienu. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos