Publikavimo data: 2024-06-24
Meduoliai su medumi ir kakava
Imbieras yra pagrindinė šio skanėsto sudedamoji dalis. Jis nuo seno garsėja savo gydomosiomis savybėmis. Šis populiarus prieskonis yra puiki priemonė imuninei sistemai stiprinti. O mitybos specialistai rekomenduoja jį įtraukti į savo mitybą, jei norite numesti svorio. Ne mažesnę galią turi ir medus. Jis greitina medžiagų apykaitos procesus organizme, padeda susidoroti su peršalimo ligomis. Imbierinių meduolių receptas su nuotraukomis padės įvaldyti skanėsto gaminimo procesą ir pasiekti norimą rezultatą.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite minkštą sviestą, 70 g cukraus pudros, medų ir kiaušinį. Gerai išmaišykite, kad tešla būtų vientisa. Atskirai sumaišykite miltus, druską, kakavos miltelius ir prieskonius. Skystą mišinį supilkite į sausą mišinį ir užminkykite tešlą. Ji neturi lipti prie rankų. Suvyniokite ją į foliją ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Suformuokite sausainius ir juos iškepkite. Atskirkite gabalėlį tešlos, suformuokite graikinio riešuto dydžio rutuliuką ir pamerkite jį į likusį cukraus pudrą. Dėkite gabalėlius ant kepimo skardos ir šiek tiek suplokite. Dėkite juos į įkaitintą orkaitę 10-15 minučių.
Kategorijos