Meduoliai su medumi ir kakava pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Meduoliai su medumi ir kakava

Imbieras yra pagrindinė šio skanėsto sudedamoji dalis. Jis nuo seno garsėja savo gydomosiomis savybėmis. Šis populiarus prieskonis yra puiki priemonė imuninei sistemai stiprinti. O mitybos specialistai rekomenduoja jį įtraukti į savo mitybą, jei norite numesti svorio. Ne mažesnę galią turi ir medus. Jis greitina medžiagų apykaitos procesus organizme, padeda susidoroti su peršalimo ligomis. Imbierinių meduolių receptas su nuotraukomis padės įvaldyti skanėsto gaminimo procesą ir pasiekti norimą rezultatą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
365 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
53 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Meduoliai su medumi ir kakava Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite minkštą sviestą, 70 g cukraus pudros, medų ir kiaušinį. Gerai išmaišykite, kad tešla būtų vientisa. Atskirai sumaišykite miltus, druską, kakavos miltelius ir prieskonius. Skystą mišinį supilkite į sausą mišinį ir užminkykite tešlą. Ji neturi lipti prie rankų. Suvyniokite ją į foliją ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Meduoliai su medumi ir kakava Žingsnis 2
Suformuokite sausainius ir juos iškepkite. Atskirkite gabalėlį tešlos, suformuokite graikinio riešuto dydžio rutuliuką ir pamerkite jį į likusį cukraus pudrą. Dėkite gabalėlius ant kepimo skardos ir šiek tiek suplokite. Dėkite juos į įkaitintą orkaitę 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos