Publikavimo data: 2025-08-19
Meduoliai su savo rankomis Naujiesiems metams
Naujųjų metų išvakarėse visada norisi pagaminti ypatingų naminių kepinių, kurie padėtų sukurti šventinę nuotaiką. Meduoliai yra vienas geriausių sprendimų. Jie tokie kvapnūs, kad namai lengvai prisipildo malonaus medaus ir imbiero kvapo jau kepant beveik visą butą. Beje, juos labai gerai papildo natūralios kalėdinės eglutės kvapas. Štai kodėl tokie kepiniai dažnai naudojami kaip saldžios naujametinės dekoracijos.
Žingsnis 1
Dideliame giliame dubenyje sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus. Miltus įmaišykite ne iš karto, o lėtai, pradėdami nuo nedidelio kiekio miltų ir palaipsniui. tešla turi būti gana tiršta. Iš tešlos iškočiokite nedidelį tankų rutulį. Paruoštą tešlą 30 minučių padėkite į šaldytuvą. Norėdami išlaikyti tvirtą formą, galite suvynioti ją į maistinę plėvelę.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu ir naudodami kepimo formą suformuokite eglutės formą.
Žingsnis 3
Dėkite meduoliukus kepti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15-20 minučių.
Žingsnis 4
Galite papuošti meduolius ir patiekti.
Kategorijos