Publikavimo data: 2024-09-16
Meduolių tešla meduoliams tapyti
Imbierinius meduolius mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji. Šviežiai iškepti meduoliai puikiai dera su stikline šilto šokoladinio arba įprasto pieno. Jungtinėse Amerikos Valstijose meduoliai taip išpopuliarėjo, kad "užkariavo" visą pasaulį, ir visai pelnytai. Neįtikėtinai skanūs ir kvapnūs meduoliai nepaliks abejingų. Įtraukite vaikus į meduolių gamybą - jiems tikrai patiks piešti kvapnius sausainius.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į dubenį suberkite persijotus miltus, sodą, cinamoną, imbierą ir muskatą. Išmaišykite, kad susijungtų. Į atskirą dubenį sudėkite sviestą ir cukrų. Plakite mikseriu 5 minutes. Tada įmuškite kiaušinį ir toliau plakite 3 minutes. Supilkite medų ir išmaišykite. Palaipsniui įmaišykite miltus. Užminkykite vientisą tešlą ir palikite šaldytuve 2 valandoms.
Žingsnis 2
Iškepkite meduolius. Tešlą iškočiokite iki 3 mm storio. Naudodami sausainių formeles arba popierinius trafaretus, iš tešlos išpjaukite būsimus meduolius. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Dėkite meduolius ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite 10-15 minučių.
Kategorijos