Medžioklinės dešrelės dešrelės dešra. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Medžioklinės dešrelės dešrelės dešra.

Jei kalbame apie medžioklines dešras, tai yra aukščiausios rūšies pusiau rūkytos dešros. Petro Didžiojo dėka Rusijos imperijoje atsirado dešrų dirbtuvės, kuriose dirbo geriausi vokiečių dešrų meistrai. Kalbant apie dešrainį su medžioklinėmis dešrelėmis - tai nėra paprastas greitas maistas, kurį esame įpratę valgyti. Dešrelės suteikia visiškai neįprastą ir pikantišką skonį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (39 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Medžioklinės dešrelės dešrelės dešra. Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, o agurkus - plonais apskritimais. Bandelėje padarykite horizontalų įpjovimą ir vidų patepkite garstyčiomis.

Žingsnis 2

Medžioklinės dešrelės dešrelės dešra. Žingsnis 2
Į bandelę įdėkite dešrelę, ant bandelės šonų išdėliokite griežinėliais pjaustytus svogūnus ir agurkus, apšlakstykite kečupu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos