Publikavimo data: 2024-05-25
Medžioklinės dešrelės dešrelės dešra.
Jei kalbame apie medžioklines dešras, tai yra aukščiausios rūšies pusiau rūkytos dešros. Petro Didžiojo dėka Rusijos imperijoje atsirado dešrų dirbtuvės, kuriose dirbo geriausi vokiečių dešrų meistrai. Kalbant apie dešrainį su medžioklinėmis dešrelėmis - tai nėra paprastas greitas maistas, kurį esame įpratę valgyti. Dešrelės suteikia visiškai neįprastą ir pikantišką skonį.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, o agurkus - plonais apskritimais. Bandelėje padarykite horizontalų įpjovimą ir vidų patepkite garstyčiomis.
Žingsnis 2
Į bandelę įdėkite dešrelę, ant bandelės šonų išdėliokite griežinėliais pjaustytus svogūnus ir agurkus, apšlakstykite kečupu.
Kategorijos