Publikavimo data: 2024-05-20
Mėtų meduoliai
Gardus šviežių mėtų ir šokolado derinys nepaliks abejingų. Kepkite mėtų meduolius pagal mūsų receptą ir rezultatas jus maloniai nustebins! Jei norite, galite naudoti pieninį, juodąjį ar karčiąjį šokoladą arba įmaišyti mėgstamų prieskonių, pavyzdžiui, šiek tiek cinamono ar vanilės.
Žingsnis 1
Įmaišykite persijotus miltus ir kepimo miltelius.
Žingsnis 2
Perkelkite šokoladą ir sviestą į gilų dubenį.
Žingsnis 3
Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Į gilų dubenį suberkite cukrų. Į tą patį dubenį įmuškite vištų kiaušinius.
Žingsnis 5
Kiaušinius ir cukrų išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Įdėkite mėtas į blenderio indą ir susmulkinkite iki košelės konsistencijos.
Žingsnis 7
Kiaušinius ir cukrų sumaišykite su šokolado mase, įmaišykite smulkintas mėtas.
Žingsnis 8
Sausus ingredientus supilkite į kiaušinių, šokolado, mėtų ir cukraus mišinį.
Žingsnis 9
Užminkykite tirštą tešlą ir palikite ją šaldytuve 1,5-2 valandoms.
Žingsnis 10
Padalykite tešlą į aštuonias lygias dalis. Suformuokite apvalius meduoliukus.
Žingsnis 11
Kiekvieną meduolį kruopščiai apvoliokite kakavoje.
Žingsnis 12
Meduolius sudėkite ant kepimo skardos.
Žingsnis 13
Kepkite meduolius įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos