Mėtų meduoliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Mėtų meduoliai

Gardus šviežių mėtų ir šokolado derinys nepaliks abejingų. Kepkite mėtų meduolius pagal mūsų receptą ir rezultatas jus maloniai nustebins! Jei norite, galite naudoti pieninį, juodąjį ar karčiąjį šokoladą arba įmaišyti mėgstamų prieskonių, pavyzdžiui, šiek tiek cinamono ar vanilės.
Gaminimo laikas
170 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
376 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.81/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėtų meduoliai Žingsnis 1
Įmaišykite persijotus miltus ir kepimo miltelius.

Žingsnis 2

Mėtų meduoliai Žingsnis 2
Perkelkite šokoladą ir sviestą į gilų dubenį.

Žingsnis 3

Mėtų meduoliai Žingsnis 3
Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Mėtų meduoliai Žingsnis 4
Į gilų dubenį suberkite cukrų. Į tą patį dubenį įmuškite vištų kiaušinius.

Žingsnis 5

Mėtų meduoliai Žingsnis 5
Kiaušinius ir cukrų išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 6

Mėtų meduoliai Žingsnis 6
Įdėkite mėtas į blenderio indą ir susmulkinkite iki košelės konsistencijos.

Žingsnis 7

Mėtų meduoliai Žingsnis 7
Kiaušinius ir cukrų sumaišykite su šokolado mase, įmaišykite smulkintas mėtas.

Žingsnis 8

Mėtų meduoliai Žingsnis 8
Sausus ingredientus supilkite į kiaušinių, šokolado, mėtų ir cukraus mišinį.

Žingsnis 9

Mėtų meduoliai Žingsnis 9
Užminkykite tirštą tešlą ir palikite ją šaldytuve 1,5-2 valandoms.

Žingsnis 10

Mėtų meduoliai Žingsnis 10
Padalykite tešlą į aštuonias lygias dalis. Suformuokite apvalius meduoliukus.

Žingsnis 11

Mėtų meduoliai Žingsnis 11
Kiekvieną meduolį kruopščiai apvoliokite kakavoje.

Žingsnis 12

Mėtų meduoliai Žingsnis 12
Meduolius sudėkite ant kepimo skardos.

Žingsnis 13

Mėtų meduoliai Žingsnis 13
Kepkite meduolius įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos