Publikavimo data: 2024-06-22
Mikrobangų krosnelėje keptas dešrainis su ridikėliais.
Nedaug kas žino, kad kartais greitąjį maistą galima pagaminti ir sveikesnį. Tereikia pridėti keletą daržovių! Paprastai dešrainiams ruošti naudojamos specialios pailgos bandelės su įpjova viduryje. Į vidurį dedama dešrelė ir padažas. Dažniausiai tai kečupas, majonezas, garstyčios arba jų mišinys. Šiame recepte, be dešrelės, į amerikietiškojo dešrainio įdarą papildomai įeina ridikėliai ir agurkai! Pridėkite šiek tiek žalumynų ir siųskite dešrainį į mikrobangų krosnelę vienai minutei! Skanus ir sveikas užkandis paruoštas!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės smulkiai supjaustykite ridikėlius ir agurkus. Susmulkinkite žoleles.
Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį. Jame sumaišykite susmulkintas daržoves ir žoleles.
Žingsnis 3
Paimkite dešrainio bandelę, perpjaukite ją išilgai per vidurį, bet ne iki galo. Aptepkite bandelę kečupu, majonezu ir garstyčiomis iš abiejų pusių.
Žingsnis 4
Į vidurį įdėkite keptą dešrelę ir įdarykite dešrelę daržovių ir žolelių įdaru. Padėkite dešrelę ant lėkštės ir 1 minutei įdėkite į mikrobangų krosnelę. Nustatykite 600 W galią.
Žingsnis 5
Viršų papuoškite petražolių lapeliais. Atlikta!
Kategorijos