Nedaug kas žino, kad kartais greitąjį maistą galima pagaminti ir sveikesnį. Tereikia pridėti keletą daržovių! Paprastai dešrainiams ruošti naudojamos specialios pailgos bandelės su įpjova viduryje. Į vidurį dedama dešrelė ir padažas. Dažniausiai tai kečupas, majonezas, garstyčios arba jų mišinys. Šiame recepte, be dešrelės, į amerikietiškojo dešrainio įdarą papildomai įeina ridikėliai ir agurkai! Pridėkite šiek tiek žalumynų ir siųskite dešrainį į mikrobangų krosnelę vienai minutei! Skanus ir sveikas užkandis paruoštas!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės smulkiai supjaustykite ridikėlius ir agurkus. Susmulkinkite žoleles.
Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį. Jame sumaišykite susmulkintas daržoves ir žoleles.
Žingsnis 3
Paimkite dešrainio bandelę, perpjaukite ją išilgai per vidurį, bet ne iki galo. Aptepkite bandelę kečupu, majonezu ir garstyčiomis iš abiejų pusių.
Žingsnis 4
Į vidurį įdėkite keptą dešrelę ir įdarykite dešrelę daržovių ir žolelių įdaru. Padėkite dešrelę ant lėkštės ir 1 minutei įdėkite į mikrobangų krosnelę. Nustatykite 600 W galią.
Žingsnis 5
Viršų papuoškite petražolių lapeliais. Atlikta!