Naminiai česnakiniai bagetės skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Naminiai česnakiniai bagetės skrebučiai

Česnakiniai skrebučiai - tai ne tik skani duona su česnaku, bet ir puikus užkandis bei priedas prie bet kokio patiekalo. Jie puikiai tinka su sūrio padažu, taip pat su barščiais ar net makaronais. Naminiai česnakiniai bagetės skrebučiai yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik skonį ir maistingumą, bet ir estetiką.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
361 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai česnakiniai bagetės skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite česnakų aliejų. Tam susmulkinkite krapus ir česnaką pertrinkite per specialų presą. Sumaišykite juos su suminkštintu sviestu, pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 2

Naminiai česnakiniai bagetės skrebučiai Žingsnis 2
Bagetę supjaustykite maždaug 1 cm pločio griežinėliais, patepkite juos česnakiniu sviestu ir sudėkite ant kepimo skardos. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir juo lengvai apibarstykite bagetę.

Žingsnis 3

Naminiai česnakiniai bagetės skrebučiai Žingsnis 3
Kepimo skardą su skrebučiais dėkite į 150 ℃ įkaitintą orkaitę vidutinėje temperatūroje. Kepkite juos apie 25 minutes ant didelės ir mažos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos