Publikavimo data: 2024-09-21
Naminiai česnakiniai bagetės skrebučiai
Česnakiniai skrebučiai - tai ne tik skani duona su česnaku, bet ir puikus užkandis bei priedas prie bet kokio patiekalo. Jie puikiai tinka su sūrio padažu, taip pat su barščiais ar net makaronais. Naminiai česnakiniai bagetės skrebučiai yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik skonį ir maistingumą, bet ir estetiką.
Žingsnis 1
Paruoškite česnakų aliejų. Tam susmulkinkite krapus ir česnaką pertrinkite per specialų presą. Sumaišykite juos su suminkštintu sviestu, pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 2
Bagetę supjaustykite maždaug 1 cm pločio griežinėliais, patepkite juos česnakiniu sviestu ir sudėkite ant kepimo skardos. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir juo lengvai apibarstykite bagetę.
Žingsnis 3
Kepimo skardą su skrebučiais dėkite į 150 ℃ įkaitintą orkaitę vidutinėje temperatūroje. Kepkite juos apie 25 minutes ant didelės ir mažos ugnies.
Kategorijos