Publikavimo data: 2024-05-26
Naminis dešrainis
Karšti šunys - puikus būdas pavalgyti, kai neturite laiko gaminti arba kai reikia pamaitinti didelę grupę. Tai puikus patiekalas triukšmingam vakarėliui ar iškylai lauke. Siūlome jums gardžių dešrainių receptą namuose iš paprasčiausių ingredientų. Jums reikės dešrainių bandelių, bet kokių mėgstamų dešrelių, dešrelių sūrio ir korėjietiškų morkų. Majonezas ir barbekiu padažas suteiks patiekalui sultingumo ir pikantiškumo. Vietoj dešrelių sūrio galite naudoti įprastą sūrį, o vietoj korėjietiškų morkų - šviežias morkas.
Žingsnis 1
Dešrų sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite dešreles 5-7 minutes, kol iškeps ir paruduos.
Žingsnis 3
Perpjaukite dešrainių bandeles išilgai, bet ne iki galo. Kiekvieną pusę patepkite majonezu pagal skonį.
Žingsnis 4
Ant kiekvienos bandelės dėkite po salotų lapą, po to - keptas dešreles ir korėjietiškas morkas.
Žingsnis 5
Visą viršų apibarstykite tarkuotu dešros sūriu.
Žingsnis 6
Uždarykite bandeles ir apšlakstykite barbekiu padažu.
Žingsnis 7
Paruoštos naminės dešrelės. Gero apetito!
Kategorijos