Publikavimo data: 2025-08-17
Naujųjų metų meduoliai savo rankomis
Imbieras yra populiarus prieskonis, naudojamas tiek gaminant maistą, tiek kepant. Naujųjų metų išvakarėse iš šio ingrediento gaminami meduoliai, jų pilna visuose žiemos turguose ir mugėse, kai kuriuos iš jų žmonės perka kaip dovaną dėl ryškios išvaizdos, gražios puošybos. Daugelis žmonių tokius skanėstus kabina ant eglutės kaip dekoracijas, o valgo juos tik po švenčių, kai nuima visas kalėdines puošmenas.
Žingsnis 1
Dideliame giliame dubenyje sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus. Nedėkite visų miltų iš karto, bet lėtai maišykite ingredientus, pradėdami nuo nedidelio kiekio miltų ir pamažu juos visus pridėdami. Tešla turi būti gana tiršta.Tešlą iškočiokite į nedidelį tankų rutulį. Paruoštą tešlą 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite tolygiu sluoksniu ir naudodami kepimo formą suformuokite sniego senį.
Žingsnis 3
Dėkite meduoliukus kepti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15-20 minučių.
Žingsnis 4
Galite papuošti meduolius ir patiekti.
Kategorijos