Naujųjų metų meduoliai savo rankomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naujųjų metų meduoliai savo rankomis

Imbieras yra populiarus prieskonis, naudojamas tiek gaminant maistą, tiek kepant. Naujųjų metų išvakarėse iš šio ingrediento gaminami meduoliai, jų pilna visuose žiemos turguose ir mugėse, kai kuriuos iš jų žmonės perka kaip dovaną dėl ryškios išvaizdos, gražios puošybos. Daugelis žmonių tokius skanėstus kabina ant eglutės kaip dekoracijas, o valgo juos tik po švenčių, kai nuima visas kalėdines puošmenas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
353 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
67 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Naujųjų metų meduoliai savo rankomis Žingsnis 1
Dideliame giliame dubenyje sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus. Nedėkite visų miltų iš karto, bet lėtai maišykite ingredientus, pradėdami nuo nedidelio kiekio miltų ir pamažu juos visus pridėdami. Tešla turi būti gana tiršta.Tešlą iškočiokite į nedidelį tankų rutulį. Paruoštą tešlą 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Naujųjų metų meduoliai savo rankomis Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite tolygiu sluoksniu ir naudodami kepimo formą suformuokite sniego senį.

Žingsnis 3

Naujųjų metų meduoliai savo rankomis Žingsnis 3
Dėkite meduoliukus kepti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15-20 minučių.

Žingsnis 4

Naujųjų metų meduoliai savo rankomis Žingsnis 4
Galite papuošti meduolius ir patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos