Neįprasti meduoliai iš ryžių miltų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Neįprasti meduoliai iš ryžių miltų

Šis receptas patvirtina mintį, kad su meduoliais galima eksperimentuoti, kiek tik norite, ir jie visada būna skanūs. Ryžių miltų meduoliai su žemės riešutų pasta yra tik tokio kulinarinio eksperimento produktas, ir jis nenusisekė. Traškučiai, dailūs, jie visada patiks prie puodelio arbatos. Tokį skanėstą su karštu gėrimu galima patiekti ne tik namuose, bet ir svečiams.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
338 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Neįprasti meduoliai iš ryžių miltų Žingsnis 1
Viename inde sumaišykite visus meduoliams skirtus ingredientus - ryžių miltus, žemės riešutų pastą, sodą ir kiaušinius. Gausite labai tirštą masę, iš kurios formuosite sausainius.

Žingsnis 2

Neįprasti meduoliai iš ryžių miltų Žingsnis 2
Padėkite tešlą ant stalo. Atpjaukite gabalėlius, susukite į rutuliukus ir formuokite pagal savo skonį. Šakute padarykite raštą. Dėkite ant kepimo skardos ir dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos