Publikavimo data: 2024-05-25
Neįprasti meduoliai iš ryžių miltų
Šis receptas patvirtina mintį, kad su meduoliais galima eksperimentuoti, kiek tik norite, ir jie visada būna skanūs. Ryžių miltų meduoliai su žemės riešutų pasta yra tik tokio kulinarinio eksperimento produktas, ir jis nenusisekė. Traškučiai, dailūs, jie visada patiks prie puodelio arbatos. Tokį skanėstą su karštu gėrimu galima patiekti ne tik namuose, bet ir svečiams.
Žingsnis 1
Viename inde sumaišykite visus meduoliams skirtus ingredientus - ryžių miltus, žemės riešutų pastą, sodą ir kiaušinius. Gausite labai tirštą masę, iš kurios formuosite sausainius.
Žingsnis 2
Padėkite tešlą ant stalo. Atpjaukite gabalėlius, susukite į rutuliukus ir formuokite pagal savo skonį. Šakute padarykite raštą. Dėkite ant kepimo skardos ir dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15 minučių.
Kategorijos