Obuolių blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Obuolių blyneliai

Vienas iš geriausių apkepų variantų - obuolių apkepai. Ant karštos keptuvės pašildyti obuoliai tampa tokie kvapnūs ir išraiškingi, kad jų neįmanoma atsisakyti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
235 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Obuolių blyneliai Žingsnis 1
Pašildykite kefyrą, kol sušils. Supilkite plaktą kiaušinį, suberkite cukrų ir druską.

Žingsnis 2

Obuolių blyneliai Žingsnis 2
Persijokite miltus. Gerai išmaišykite. Tešla turi būti tokios konsistencijos, kad, perbraukus per ją plaktuvu, liktų griovelis.

Žingsnis 3

Obuolių blyneliai Žingsnis 3
Supilkite 50 ml aliejaus, išmaišykite. Palikite 15-20 min.

Žingsnis 4

Obuolių blyneliai Žingsnis 4
Nelupdami obuolių supjaustykite plonais apskritimais, išpjaudami sėklų šerdį.

Žingsnis 5

Obuolių blyneliai Žingsnis 5
Kepkite paplotėlius gerai įkaitintoje keptuvėje, augaliniame aliejuje, paskirstydami dalį tešlos, ant viršaus uždėdami obuolio puodelį.

Žingsnis 6

Obuolių blyneliai Žingsnis 6
Kepkite, kol paruduos iš abiejų pusių ant mažos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaušinių paplotėliai, sodos blynai, kiaušinių pusryčiai, receptų knyga, obuolių paplotėliai, jūsų receptai, obuolių sezonas, vakarienė, pietūs, pusryčiai, per 30 minučių, yra bendrų alergenų., paprastai, frikatos, antrieji patiekalai iš miltų, antrieji kursai

Kategorijos