Originalios dešrelės tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Originalios dešrelės tešloje

Beveik visos namų šeimininkės mėgsta gaminti sluoksniuotą tešlą. Pirma, ši tešla parduodama jau paruošta, todėl nereikia pusę dienos minkyti tešlos. Antra, tokios tešlos įdaras gali būti ir saldus, ir sūrus. Kepimas labai greitas, paprastas ir nepaprastai skanus. Dešrelės iš sluoksniuotos tešlos būna sultingos, o tešla - traški ir oro. Jas galima patiekti prie arbatos, pasiimti pasivaikščioti kaip užkandį, paruošti vaikų vakarėliui ir padovanoti vaikui mokykloje. Šias dešreles galite įvynioti įvairiais būdais, tačiau gėlės formos jos atrodo originaliai ir tikrai patiks vaikams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
323 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Originalios dešrelės tešloje Žingsnis 1
Tešlą šiek tiek iškočiokite kočėlu. Suvyniokite kiekvieną dešrelę ir užspauskite kraštus. Jei tešla prilimpa, lengvai pabarstykite darbo paviršių miltais.

Žingsnis 2

Originalios dešrelės tešloje Žingsnis 2
Nupjaukite į tešlą suvyniotos dešros gabalėlį nuo krašto. Likusią dešrą supjaustykite į maždaug šešis gabalėlius, bet neperpjaukite iki galo. Į tešlą suvyniokite dešrą į gėlę ir į vidurį įdėkite nupjautą gabalėlį.

Žingsnis 3

Originalios dešrelės tešloje Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir išdėliokite tešlą. Kiekvieną iš jų aptepkite plaktu kiaušiniu ir apibarstykite sezamo sėklomis bei aguonomis. Siųskite juos 20 minučių į 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, užkandis, žaliasis sezonas, išbandyti receptai, dešros paplotėlis, receptų knyga, sūrio pyragas, sūrio pusryčiai

Kategorijos