Publikavimo data: 2025-08-19
Oro meduoliai meduoliai ant pieno
Meduoliai yra geras ir skanus bet kokio arbatos vakarėlio priedas. Jų būna pieniškų, šokoladinių, su uogiene ir virintu sutirštintu pienu: pasirinkimas didžiulis. Šiais laikais meduolių lengvai nusipirksite bet kurioje parduotuvėje, tačiau daug maloniau juos pasigaminti patiems. Toks savo rankomis pagamintas saldumynas nustebins svečius ir parodys jiems jūsų kulinarinius sugebėjimus. Oro meduoliai Meduolius lengva paruošti. Svarbiausia tiksliai laikytis recepto. Meduolius galima patiekti su arbata, kava, pienu arba kompotu.
Žingsnis 1
Pašildykite pieną ir supilkite į jį miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Žingsnis 2
Į mišinį įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Tada sudėkite likusius ingredientus.
Žingsnis 3
Pakaitinė tešla.
Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite maždaug 1 cm storio ir išpjaukite apskritimus. Leiskite tešlai pakilti 10-15 minučių.
Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite gabalėlius. Kepkite meduolius 15-20 minučių.
Žingsnis 6
Patiekite paruoštus meduolius ant stalo.
Kategorijos