Publikavimo data: 2024-06-08
Persikų arbata
Persikai yra ne tik skanus sultingas vaisius su švelniu saldžiu minkštimu, bet ir tikras vitaminų bei maistinių medžiagų lobynas. Persikuose yra daug geležies, kalio ir fosforo, be to, šie vaisiai gali pakelti nuotaiką ir sumažinti stresą. Persikai puikiai malšina troškulį, todėl iš jų puikiai tinka pasigaminti gaivinančios arbatos. Persikai suteiks arbatai ne tik saldumo, bet ir nepamirštamo ryškaus skonio.
Žingsnis 1
Išvirkite persikus. Sudėkite persikų skilteles į puodą, suberkite cukrų ir 4 puodelius vandens. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir maišydami užvirinkite, kad cukrus ištirptų.
Žingsnis 2
Įpilkite arbatos. Nuimkite keptuvę su persikais ir cukrumi nuo ugnies ir supilkite žaliąją arbatą. Dar kartą išmaišykite ir uždenkite puodą dangčiu. Palikite mišinį brinkti, kol visiškai atvės, maždaug 20 minučių.
Žingsnis 3
Perkoškite arbatą. Atvėsusią arbatą su persikais perkoškite per smulkų sietelį ir koncentruotą gėrimą atskieskite dviem stiklinėmis vandens.
Kategorijos