Publikavimo data: 2025-08-17
Prancūziškos salotos su obuoliais
Šios salotos išsiskiria iš daugelio kitų savo pikantišku ir neįprastu skoniu. Salotų pagrindą sudaro obuolys, kuris suteikia rūgštelės, puikiai derančios su kitais salotų produktais.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Svogūnus 3 minutes užpilkite verdančiu vandeniu ir nusausinkite per sietelį.
Žingsnis 2
Išvirkite kiaušinius ir juos smulkiai supjaustykite. Sudėkite į lėkštę ir užpilkite majonezu. Tai bus pirmasis salotų sluoksnis.
Žingsnis 3
Tada sluoksniuokite svogūnus, ant viršaus užtepkite majonezo.
Žingsnis 4
Tada sluoksnis tarkuoto kietojo sūrio ir majonezo.
Žingsnis 5
Tada sluoksniuokite tarkuotus obuolius ir ant viršaus užtepkite majonezo sluoksnį.
Žingsnis 6
Salotų viršų papuoškite tarkuotu sūriu.
Kategorijos