Raudoni meduoliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Raudoni meduoliai

Imbieriniai meduoliai yra aštraus skonio. Imbierinius meduolius lengva pagaminti, o ingredientų sąrašas yra minimalus. Išbandykite juos, jie skanūs! Priklausomai nuo iškočiotos tešlos storio, galite gauti arba labai traškius sausainius, arba gana purius, malonaus pikantiško skonio meduolius. Meduolių spalvą taip pat galite keisti priklausomai nuo to, kokį medų ar sirupą naudosite. Ir, žinoma, galite patys pasirinkti meduolių formą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
344 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
54 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Raudoni meduoliai Žingsnis 1
Nedideliame puode ištirpinkite cukrų ir medų.

Žingsnis 2

Raudoni meduoliai Žingsnis 2
Ištirpintą cukrų supilkite į nedidelį dubenėlį, atvėsinkite ir įmaišykite maistinius dažus.

Žingsnis 3

Raudoni meduoliai Žingsnis 3
Kvietinius miltus, krakmolą ir maltą imbierą suberkite į tinkamo dydžio dubenį ir sumaišykite. Supilkite augalinį aliejų ir kiaušinius ir išmaišykite. Išminkykite tešlą ir suformuokite rutulį. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 20 minučių.

Žingsnis 4

Raudoni meduoliai Žingsnis 4
Paruoštą tešlą iškočiokite iki 5-7 mm pločio ir iš jos formelėmis išpjaukite meduolius.

Žingsnis 5

Raudoni meduoliai Žingsnis 5
Meduolius sudėkite į atitinkamo dydžio formą ant kepimo popieriaus. Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 10 minučių (kol paruduos).

Žingsnis 6

Raudoni meduoliai Žingsnis 6
Sluoksniuokite meduolių širdeles ir patiekite kartu su arbata. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos