Publikavimo data: 2025-08-18
Raudoni meduoliai
Imbieriniai meduoliai yra aštraus skonio. Imbierinius meduolius lengva pagaminti, o ingredientų sąrašas yra minimalus. Išbandykite juos, jie skanūs! Priklausomai nuo iškočiotos tešlos storio, galite gauti arba labai traškius sausainius, arba gana purius, malonaus pikantiško skonio meduolius. Meduolių spalvą taip pat galite keisti priklausomai nuo to, kokį medų ar sirupą naudosite. Ir, žinoma, galite patys pasirinkti meduolių formą.
Žingsnis 1
Nedideliame puode ištirpinkite cukrų ir medų.
Žingsnis 2
Ištirpintą cukrų supilkite į nedidelį dubenėlį, atvėsinkite ir įmaišykite maistinius dažus.
Žingsnis 3
Kvietinius miltus, krakmolą ir maltą imbierą suberkite į tinkamo dydžio dubenį ir sumaišykite. Supilkite augalinį aliejų ir kiaušinius ir išmaišykite. Išminkykite tešlą ir suformuokite rutulį. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 20 minučių.
Žingsnis 4
Paruoštą tešlą iškočiokite iki 5-7 mm pločio ir iš jos formelėmis išpjaukite meduolius.
Žingsnis 5
Meduolius sudėkite į atitinkamo dydžio formą ant kepimo popieriaus. Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 10 minučių (kol paruduos).
Žingsnis 6
Sluoksniuokite meduolių širdeles ir patiekite kartu su arbata. Mėgaukitės!
Kategorijos