Publikavimo data: 2024-06-22
Raudonųjų citrusinių vaisių arbata
Raudonoji arbata "Carcade" gaminama iš hibiskų lapų, yra sodrios tamsiai raudonos spalvos ir gaivaus rūgštaus skonio. Hibiskai dažniausiai auginami tik dekoratyviniais tikslais, tačiau jų žiedai naudojami kulinarijoje. Juose yra daug vitamino C ir kitų naudingų elementų. Karkade nėra kofeino, kitaip nei kavoje ar klasikinėje arbatoje. Kartu su citrusiniais vaisiais raudonoji arbata bus naudingas ir skanus gėrimas, kaip tik tinkamas šaltajam metų laikui.
Žingsnis 1
Paruoškite raudonąją arbatą. Arbatinuką nuplaukite karštu vandeniu. Supilkite karkasą ir sudėkite vaisių gabalėlius. Užpilkite karštu vandeniu, kad užplikymo temperatūra būtų 100 laipsnių.
Žingsnis 2
Leiskite arbatai pritraukti. Uždenkite virdulį dangčiu ir apvyniokite jį storu audiniu. Palikite virti 10-12 minučių. Išmaišę gėrimą šiek tiek atvėsinkite ir įdėkite medaus.
Kategorijos