Publikavimo data: 2025-08-17
Saldūs rageliai iš sluoksniuotos tešlos
Namuose kepti visada daug skaniau nei parduotuvėje. Paprastai jis ruošiamas su meile ir nerimu. Kai skanėstas gaminamas iš sluoksniuotos tešlos, jis įgauna švelnų ir traškų pagrindą. Įdarui galima naudoti įvairias uogienes, šokoladą, sutirštintą pieną, džemą ir uogas. Šis skanėstas pradžiugins jūsų šeimą ir svečius.
Žingsnis 1
Tešlą šiek tiek iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo, pageidautina, kad tešla būtų didelis lakštas, tada ant iškočiotos tešlos uždėkite apvalią lėkštę ir išpjaukite apskritimą, kurį peiliu padalykite į 8 dalis.
Žingsnis 2
Ant plačiosios tešlos dalies uždėkite uogienės ir atsargiai susukite į ritinėlį. Dėkite bandeles ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 3
Įmuškite kiaušinį ir aptepkite kiekvieną bandelę. Jei planuojate apibarstyti bandeles milteliais, jų kiaušiniu tepti nereikia. Dėkite bandeles į iki 220C įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Kategorijos