Saldūs rageliai iš sluoksniuotos tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Saldūs rageliai iš sluoksniuotos tešlos

Namuose kepti visada daug skaniau nei parduotuvėje. Paprastai jis ruošiamas su meile ir nerimu. Kai skanėstas gaminamas iš sluoksniuotos tešlos, jis įgauna švelnų ir traškų pagrindą. Įdarui galima naudoti įvairias uogienes, šokoladą, sutirštintą pieną, džemą ir uogas. Šis skanėstas pradžiugins jūsų šeimą ir svečius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
305 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Saldūs rageliai iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 1
Tešlą šiek tiek iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo, pageidautina, kad tešla būtų didelis lakštas, tada ant iškočiotos tešlos uždėkite apvalią lėkštę ir išpjaukite apskritimą, kurį peiliu padalykite į 8 dalis.

Žingsnis 2

Saldūs rageliai iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 2
Ant plačiosios tešlos dalies uždėkite uogienės ir atsargiai susukite į ritinėlį. Dėkite bandeles ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.

Žingsnis 3

Saldūs rageliai iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 3
Įmuškite kiaušinį ir aptepkite kiekvieną bandelę. Jei planuojate apibarstyti bandeles milteliais, jų kiaušiniu tepti nereikia. Dėkite bandeles į iki 220C įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
varškės pyragas, receptų knyga, bageliai, jūsų receptai, užkandis, yra bendrų alergenų., paprastai, konditerijos gaminiai

Kategorijos