Publikavimo data: 2025-08-16
Varškės rageliai su obuolių įdaru
Šį receptą išmokau iš draugės, ir dabar tai dažnas skanėstas ant namų stalo. Bagelai būna minkšti, švelnūs ir labai skanūs. Įdarą galima keisti pagal nuotaiką.
Žingsnis 1
Sumaišykite varškę, kiaušinius, 3 valgomuosius šaukštus cukraus, augalinį aliejų, gerai išmaišykite. Įmaišykite vaniliną, kepimo miltelius, miltus. Užminkykite elastingą tešlą.
Žingsnis 2
Obuolius nulupkite, smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę sudėkite sviestą, obuolius, 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir troškinkite 5 minutes. Tai yra įdaras bandelėms.
Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite iki 5 mm storio ir supjaustykite trikampiais. Ant plačiojo krašto uždėkite įdaro ir suvyniokite bandelę.
Žingsnis 5
Kepkite bandeles iki 180˚C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos