Varškės rageliai su obuolių įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Varškės rageliai su obuolių įdaru

Šį receptą išmokau iš draugės, ir dabar tai dažnas skanėstas ant namų stalo. Bagelai būna minkšti, švelnūs ir labai skanūs. Įdarą galima keisti pagal nuotaiką.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.39/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Varškės rageliai su obuolių įdaru Žingsnis 1
Sumaišykite varškę, kiaušinius, 3 valgomuosius šaukštus cukraus, augalinį aliejų, gerai išmaišykite. Įmaišykite vaniliną, kepimo miltelius, miltus. Užminkykite elastingą tešlą.

Žingsnis 2

Varškės rageliai su obuolių įdaru Žingsnis 2
Obuolius nulupkite, smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Varškės rageliai su obuolių įdaru Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę sudėkite sviestą, obuolius, 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir troškinkite 5 minutes. Tai yra įdaras bandelėms.

Žingsnis 4

Varškės rageliai su obuolių įdaru Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite iki 5 mm storio ir supjaustykite trikampiais. Ant plačiojo krašto uždėkite įdaro ir suvyniokite bandelę.

Žingsnis 5

Varškės rageliai su obuolių įdaru Žingsnis 5
Kepkite bandeles iki 180˚C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos