Publikavimo data: 2024-04-09
Salotos "Granatų apyrankė" su jautiena
Granatai yra meilę simbolizuojantys akmenys. Raudonos apyrankės formos salotos yra būtent tas patiekalas, kurį verta paruošti savo artimiausiems ir brangiausiems žmonėms. Salotos tapo daugelio mėgstamos, jas šventiniam stalui dažnai ruošia patyrusios šeimininkės. Ir visa tai todėl, kad patiekalas pasižymi patrauklia išvaizda ir subtiliu, švelniu skoniu.
Žingsnis 1
Bulves ir mėsą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Morkas ir burokėlius sutarkuokite vidutinio stambumo ar stambia tarka. Nulupkite granatų odelę.
Žingsnis 3
Į didelę lėkštę įdėkite stiklinę formai, kaip parodyta nuotraukoje. Pradėkite sluoksniais dėlioti salotas, kiekvieną sluoksnį gerai ištepdami majonezu. Ant viršutinio sluoksnio uždėkite granatų.
Kategorijos