Šaltalankių arbata kaip restorane pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Šaltalankių arbata kaip restorane

Pastaruoju metu vis labiau populiarėja vaisių arbatos. Šaltalankių arbata dažnai patiekiama restoranuose, ir tik nedaugelis žino, kad tokią pat skanią ir pikantišką arbatą galima pasigaminti namuose.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Šaltalankių arbata kaip restorane Žingsnis 1
Į virimo virdulį įdėkite šaldytų šaltalankių.

Žingsnis 2

Šaltalankių arbata kaip restorane Žingsnis 2
Įdėkite medaus į šaltalankį.

Žingsnis 3

Šaltalankių arbata kaip restorane Žingsnis 3
Imbierą supjaustykite griežinėliais ir suberkite į virdulį.

Žingsnis 4

Šaltalankių arbata kaip restorane Žingsnis 4
Uždėkite arbatos filtrą ir sudėkite į jį mėgstamą birią juodąją arba žaliąją arbatą. Užpilkite arbatą vandeniu ir palikite mirkti 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, gaivieji gėrimai, vaisių gėrimai, arbata, karšti gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, be bendrų alergenų, receptų knyga, gėrimai su citrina

Kategorijos