Šaltalankių arbata su apelsinais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Šaltalankių arbata su apelsinais

Šaltalankis yra produktas, kuris negali sudaryti gero tandemo su visais ingredientais. Tačiau derinamas su apelsinu jis atskleidžia savo skonį. Šaltalankių arbata tampa daug skanesnė, jei į ją įdedate šviežio apelsino, kuris suteiks skoniui rūgštumo. Su juo gėrimas tampa sodrus ir aitrus. Ją galima patiekti tiek karštą, tiek šaltą. Taip pat arbata gali turėti raminamąjį poveikį žmogaus organizmui.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
68 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šaltalankių arbata su apelsinais Žingsnis 1
Apelsiną supjaustykite 5 mm griežinėliais.

Žingsnis 2

Šaltalankių arbata su apelsinais Žingsnis 2
Paimkite arbatinuką, išimkite sietelį ir ant dugno išdėliokite apelsinų skilteles.

Žingsnis 3

Šaltalankių arbata su apelsinais Žingsnis 3
Ant apelsinų užberkite šaltalankių.

Žingsnis 4

Šaltalankių arbata su apelsinais Žingsnis 4
Įdėkite filtrą ir supilkite į jį birią juodąją arbatą.

Žingsnis 5

Šaltalankių arbata su apelsinais Žingsnis 5
Užpilkite turinį verdančiu vandeniu ir palikite 10-20 minučių.

Žingsnis 6

Šaltalankių arbata su apelsinais Žingsnis 6
Šaltalankių arbata su apelsinais paruošta gerti. Jei norite, įberkite cukranendrių cukraus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos