Publikavimo data: 2024-03-27
Šaltalankių arbata su apelsinais
Šaltalankis yra produktas, kuris negali sudaryti gero tandemo su visais ingredientais. Tačiau derinamas su apelsinu jis atskleidžia savo skonį. Šaltalankių arbata tampa daug skanesnė, jei į ją įdedate šviežio apelsino, kuris suteiks skoniui rūgštumo. Su juo gėrimas tampa sodrus ir aitrus. Ją galima patiekti tiek karštą, tiek šaltą. Taip pat arbata gali turėti raminamąjį poveikį žmogaus organizmui.
Žingsnis 1
Apelsiną supjaustykite 5 mm griežinėliais.
Žingsnis 2
Paimkite arbatinuką, išimkite sietelį ir ant dugno išdėliokite apelsinų skilteles.
Žingsnis 3
Ant apelsinų užberkite šaltalankių.
Žingsnis 4
Įdėkite filtrą ir supilkite į jį birią juodąją arbatą.
Žingsnis 5
Užpilkite turinį verdančiu vandeniu ir palikite 10-20 minučių.
Žingsnis 6
Šaltalankių arbata su apelsinais paruošta gerti. Jei norite, įberkite cukranendrių cukraus.
Kategorijos