Šaltalankių punšas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Šaltalankių punšas

Visi žino apie naudingąsias šių Sibiro uogų savybes, tačiau net ir saldžią šaltalankių uogienę dėl sėklų ir gydomojo skonio mėgsta nedaugelis. O karštas nealkoholinis šaltalankių punšas tikrai patiks mėgstantiems šildančius gėrimus. Šaltalankių punšo receptas leidžia išsaugoti visus šviežių uogų privalumus, o pats gėrimas džiugins maloniu, ryškiu ir linksmu vaisių ir prieskonių skonių deriniu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
34 kcal.
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šaltalankių punšas Žingsnis 1
Paruoškite punšą. Susmulkinkite šaltalankius smulkintuvu ir atskirkite sultis nuo kauliukų ir odelės naudodami sietelį. Sultis supilkite į atskirą indą, o likusį mišinį sudėkite į puodą. Perpjaukite vaisius per pusę ir išspauskite sultis. Į puodą sudėkite citrinos ir apelsino žieveles. Supilkite sultis į šaltalankių sultis. Į puodą su vaisių likučiais supilkite vandenį ir užvirinkite. Verdančiame vandenyje ištirpinkite cukrų. Į jį suberkite maltus prieskonius ir sultis. Išmaišykite. Šiek tiek atvėsinkite ir nuovirą perkoškite per sietelį. Šaltalankių punšą išpilstykite į stiklines.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos