Publikavimo data: 2025-08-20
Šiltos jautienos kepenų salotos su kukurūzais
Šiltos salotos šiandien vis dažniau užima deramą vietą tiek restoranų, tiek namų valgiaraščiuose. Šiltų salotų su kukurūzais pagrindas gali būti mėsa, vištiena, subproduktai arba jūros gėrybės. Sočiai vakarienei pabandykite paruošti jautienos kepenėlių patiekalą su kukurūzais. Kad subproduktas būtų minkštesnis, pamirkykite jį piene, lengvai apskrudinkite ir supjaustykite kepenis nedideliais, ne storesniais nei 1,5 cm storio gabalėliais.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Žalias morkas ir svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais, petražoles susmulkinkite. Į wok keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Įkaitinkite ir supilkite svogūnus bei morkas. Daržoves troškinkite apie 5 minutes, pabarstykite cukrumi, sudėkite kukurūzus ir dar 2 minutes pakepinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite šiltas jautienos kepenų salotas. Kepenų gabalėlius išimkite iš pieno, pasūdykite ir papipirinkite. Tada kepenėles sudėkite į daržoves ir maišydami kepkite 5-7 minutes. Įmaišykite petražoles ir sumaišykite salotas. Nuimkite nuo ugnies ir prieš patiekdami šiek tiek atvėsinkite.
Kategorijos