Skanios dešrelės tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Skanios dešrelės tešloje

Visiems gerai pažįstamas vienas mėgstamiausių pyragaičių - dešrelės tešloje, apkeptos ir kvepiančios, puikus užkandis. Pirmą kartą ji atsirado Vokietijoje, dešrelių gimtinėje, kur rūkyta dešra miltiniame apvalkale buvo vadinama "dešrele chalate". Vėliau britai pasiskolino receptą, jį šiek tiek patobulino ir per Kalėdas patiekė dešreles, iš pradžių įvyniotas į šoninę, o paskui į tešlą.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
300 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Skanios dešrelės tešloje Žingsnis 1
Atšildytą tešlą supjaustykite ilgomis plonomis vienodo pločio juostelėmis, kiekvieną dešrelę suvyniokite į tešlą, dešrelę apvyniodami tešlos juostele.

Žingsnis 2

Skanios dešrelės tešloje Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite pergamentu ir išdėliokite dešreles, suplakite kiaušinio trynį ir aptepkite tešlą, pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje viršutiniu/apatiniu režimu 20 minučių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, užkandis, žaliasis sezonas, išbandyti receptai, dešros paplotėlis, receptų knyga, sūrio pyragas, sūrio pusryčiai

Kategorijos