Skanūs imbieriniai meduoliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Skanūs imbieriniai meduoliai

Skanūs meduoliai yra puikus desertas prie arbatos. Produktų gamybos technologija numato tešlos paruošimą su prieskoniais ir prieskoninėmis žolelėmis. Pirmasis meduolių priedas buvo medus, imbiero pradėta dėti Didžiojoje Britanijoje, Mackett Drayton mieste XVII a. Visoje Europoje skanėstas tapo žinomas XVIII a. Jis yra labai trapus, plonas ir kepant nekeičia savo formos. Šventėms meduoliai dažnai ruošiami žmonių ir namų pavidalo.
Gaminimo laikas
230 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
377 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
60 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs imbieriniai meduoliai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į puodą sudėkite medų ir prieskonius ir užvirinkite mišinį. Tada nukelkite nuo ugnies ir sumaišykite su sviestu, atvėsinkite. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite cukrų, plakite mikseriu iki purumo. Tada atsargiai supilkite sviestą ir medų į kiaušinius. Tada į ingredientus suberkite miltus ir sodą, išminkykite tešlą ir padėkite ją į šaldytuvą 8 valandoms.

Žingsnis 2

Skanūs imbieriniai meduoliai Žingsnis 2
Pagaminkite meduolius. Paruoštą tešlą iškočiokite ne storesnę kaip 0,4 cm storio. Išpjaukite sausainius naudodami formeles, stiklinę arba rankomis su peiliu. Paruoštus sausainius sudėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos