Publikavimo data: 2025-08-20
Skanūs ir greiti meduoliai namuose
Jei jūsų meduolių mėgėjo širdis trokšta greito recepto, neleiskite savęs apgauti. Tešla paliekama šaldytuve, kad jie būtų meduoliai, o ne sausainiai ar kitas desertas.
Žingsnis 1
Pirmiausia sumaišykite 2 rūšių miltus, suberkite imbierą ir kakavą. Paimkite puodą arba nedidelį prikaistuvį virimui, suberkite cukrų ir kaitinkite, kol spalva pasikeis į juodą. Išjunkite ugnį, leiskite sudegusiam cukrui šiek tiek atvėsti, supilkite į sausą nuovirą. Sutarkuokite sviestą ir įmaišykite į tešlą. Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite visą masę. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą per naktį.
Žingsnis 2
Ryte ištraukite tešlą, įjunkite 190 laipsnių orkaitę. Naudodami formeles iškepkite meduolius.
Žingsnis 3
Perkelkite ruošinius į kepimo formą ir 10-15 minučių pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 4
Paruošti meduoliai šventiniams pusryčiams. Paruoškite keletą ir mėgaukitės savo šedevru.
Kategorijos