Skrebučiai su keptomis dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Skrebučiai su keptomis dešrelėmis

Skrebučiai - tai aliejuje apkepta duona, kuri puikiai dera su tokiais priedais kaip vaisiai, daržovės, mėsa, sūris, sviestas ar uogienė. Tai lengvai pagaminamas patiekalas, kurį galima paruošti bet kokia proga. Skrebučiai tinka pusryčiams, iškylai ir net šventinėms progoms. Skrebučius galite patiekti kaip atskirą patiekalą. Norint pasigaminti skrebučius, nereikia jokių ypatingų įgūdžių. Pusryčiams paruoškite sočius baltos duonos skrebučius su sultingomis dešrelėmis. Tai užtruks ne ilgiau kaip 15 minučių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
264 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrebučiai su keptomis dešrelėmis Žingsnis 1
Dešreles išilgai supjaustykite plonomis juostelėmis.

Žingsnis 2

Skrebučiai su keptomis dešrelėmis Žingsnis 2
Kiaušinius įmuškite į patogų dubenį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Suplakite šakute. Kiekvieną duonos riekę pamerkite į kiaušinių masę.

Žingsnis 3

Skrebučiai su keptomis dešrelėmis Žingsnis 3
Keptuvėje svieste iš abiejų pusių apkepkite dešros juosteles, kol lengvai paruduos. Išimkite dešreles iš keptuvės.

Žingsnis 4

Skrebučiai su keptomis dešrelėmis Žingsnis 4
Į keptuvę įdėkite likusį sviestą, ištirpinkite jį ir sudėkite į jį kiaušinyje išmirkytą duoną. Kepkite duoną iš vienos pusės 3 minutes ant silpnos ugnies.

Žingsnis 5

Skrebučiai su keptomis dešrelėmis Žingsnis 5
Apverskite skrebučius ir kepkite kitą pusę 3 minutes. Ant skrebučio sudėkite dešreles.

Žingsnis 6

Skrebučiai su keptomis dešrelėmis Žingsnis 6
Išimkite skrebučius iš keptuvės ir perkelkite į serviravimo lėkštę. Pabarstykite smulkiai supjaustytomis petražolėmis. Patiekite karštus su arbata arba kava.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos