Publikavimo data: 2025-08-20
Skrebučiai su krevetėmis, vyšniniais pomidorais ir bazilikais
Jūros gėrybių patiekalai visada kėlė šurmulį ant stalo, nes nelengva gauti kokybiškų jūros gėrybių ir gerai jas paruošti. Krevečių patiekalai ne visada turi būti sudėtingai ruošiami, pavyzdžiui, kaip skrebučiai. Nesudėtingai paruošiamas patiekalas, tačiau labai skanus ir gali būti kaip atskiras užkandis.
Žingsnis 1
Supjaustytą bagetę apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių. Atskirame dubenyje sumaišykite krevetes, vyšninius pomidorus, 2 česnako skilteles, bazilikus, balzaminį actą, 3 šaukštus alyvuogių aliejaus ir juoduosius pipirus. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Ant paskrudintų bagetės riekelių išdėliokite perpus perpjautus salotų lapus, tada išdėliokite nuluptas krevetes su vyšniniais pomidorais ir ant viršaus užberkite fetos sūrio kubelius.
Kategorijos