Publikavimo data: 2025-08-17
Sluoksniuotos salotos su korėjietiškomis morkomis ir vištienos krūtinėle
Sluoksniuotos salotos su korėjietiškomis morkomis ir vištienos krūtinėlėmis yra labai skanios ir sotios. Tokios salotos patiks visiems savo nuostabiu subalansuotu skoniu ir puikia išvaizdžia išvaizda. Tokios paprastos ir nepriklausomos, korėjietiškos morkos gana dažnai naudojamos kaip pagrindinis sudėtingesnių salotų ingredientas. Juk jos puikiai dera su įvairiais produktais, pavyzdžiui, žuvimi, grybais, mėsa. Korėjietiškų morkų ir vištienos pagrindu pagamintos salotos yra subalansuoto skonio, atrodo labai apetitiškai ir yra nerealiai greitai paruošiamos.
Žingsnis 1
Virtą vištieną supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite mėsą į lėkštę ir patepkite ją pakankamai storu majonezo sluoksniu.
Žingsnis 2
Iš korėjietiškų morkų nusausinkite sulčių perteklių, tada morkas lengvai nuspauskite ir sudėkite į antrąjį salotų sluoksnį. Po to korėjietiškas morkas aptepkite majonezu.
Žingsnis 3
Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir įdėkite į salotas kaip trečiąjį sluoksnį. Sūrį aptepkite majonezu.
Žingsnis 4
Atskirkite virtų kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus sutarkuokite smulkia tarka, tada sudėkite juos kaip ketvirtą salotų sluoksnį ir kruopščiai ištepkite majonezu. Sutarkuokite trynius ir pridėkite juos kaip kitą salotų sluoksnį, tada ištepkite majonezu.
Žingsnis 5
Palikite salotas maždaug 10 minučių, tada pagal skonį papuoškite ir saugiai patiekite.
Kategorijos