Publikavimo data: 2025-08-18
Sluoksniuotos tešlos maltinių pyragas
Mano šeimai patiko receptas, patiekalas yra sotus ir skanus.
Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Kepkite su malta mėsa keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi, druska.
Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite, į vidurį sudėkite keptą maltą mėsą ir svogūną, ant viršaus uždėkite pusžiedžiais pjaustytą pomidorą. Tešlos kraštus supjaustykite žiedlapiais.
Žingsnis 3
Uždarykite pyragą, sujungdami žiedlapius tarpusavyje.
Žingsnis 4
Uždarytą pyragą sudėkite ant riebalais pateptos kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių. Paruoštą pyragą aptepkite kiaušinio tryniu.
Kategorijos