Sluoksniuotos tešlos maltinių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sluoksniuotos tešlos maltinių pyragas

Mano šeimai patiko receptas, patiekalas yra sotus ir skanus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
277 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos maltinių pyragas Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Kepkite su malta mėsa keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi, druska.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos maltinių pyragas Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite, į vidurį sudėkite keptą maltą mėsą ir svogūną, ant viršaus uždėkite pusžiedžiais pjaustytą pomidorą. Tešlos kraštus supjaustykite žiedlapiais.

Žingsnis 3

Sluoksniuotos tešlos maltinių pyragas Žingsnis 3
Uždarykite pyragą, sujungdami žiedlapius tarpusavyje.

Žingsnis 4

Sluoksniuotos tešlos maltinių pyragas Žingsnis 4
Uždarytą pyragą sudėkite ant riebalais pateptos kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių. Paruoštą pyragą aptepkite kiaušinio tryniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, užkandis, išbandyti receptai, dešros paplotėlis, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, kiaušinių tešla

Kategorijos