Publikavimo data: 2024-05-26
Šokoladiniai ir vaniliniai meduoliai
Naminis kepimas traukia ne tik tuo, kad jame nėra kenksmingų priedų ir dažiklių, bet ir unikaliu skoniu. Siūlome jums naminį šokoladinių-vanilinių meduolių receptą, kurio ingredientai visada po ranka. Meduoliai gaunasi labai kvapnūs ir švelnūs, su subtiliu vanilės poskoniu. Jei norite nustebinti svečius išskirtine porcija, papuoškite patiekalą cukraus pudra, šviežiomis mėtomis arba šokolado drožlėmis.
Žingsnis 1
Vandens vonelėje šiek tiek ištirpinkite sviestą ir perkelkite į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Į sviestą supilkite cukrų.
Žingsnis 3
Įtrinkite cukrų ir sviestą.
Žingsnis 4
Į dubenį suberkite kepimo miltelius, cinamoną ir kakavos miltelius. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 5
Įdėkite du vištų kiaušinius ir taip pat gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Suberkite persijotus miltus.
Žingsnis 7
Užminkykite tirštą tešlą.
Žingsnis 8
Ant kepimo skardos dėkite kepimo popieriaus. Suformuokite meduolius ir sudėkite ant padėklo.
Žingsnis 9
Kepkite meduolius 20-25 minutes, kol iškeps.
Žingsnis 10
Leiskite meduoliams šiek tiek atvėsti, perkelkite į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos