Publikavimo data: 2024-05-25
Šokoladiniai meduoliai su sultanais
Prieskoniniai pyragaičiai Rusijoje visada buvo gardus desertas, daugelis jų receptų siekia senovę. Nors šiuolaikiniai virėjai į juos pridėjo savų ingredientų, meduoliai vis dar išlieka mėgstamiausiu skanėstu. Šokolado skonio meduoliai su sultenėmis visada suteiks malonumo per arbatos vakarėlį. Pradedantieji kulinarai turėtų išbandyti jų kepimą, nesigailėsite.
Žingsnis 1
Sumaišykite cukrų su puse miltų. Supilkite šiltą vandenį ir gerai išmaišykite. Šiame etape turėsite skystą tešlą.
Žingsnis 2
Į tešlą sudėkite sviestą, kepimo miltelius ir sultenes ir išmaišykite. Tada suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Iš meduolių suformuokite rutuliukus. Perkelkite juos į pergamentu išklotą kepimo skardą ir 15-20 min. kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos